Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 24-10-2023

DokterWP, eigendom van BARTBOUTENS, biedt advies en diensten met betrekking tot WordPress-ontwikkeling en websitebeheer. Het gebruik van onze website dokterwp.nl en onze aangeboden diensten is onderworpen aan de volgende voorwaarden.

Inhoud van de website

De informatie op onze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de verstrekte informatie actueel en accuraat is. Wij garanderen echter niet de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op onze website voor een specifiek doel. Het vertrouwen dat u stelt in de informatie op onze website is dus volledig voor uw eigen risico.

Verantwoordelijkheid van de gebruiker

Het gebruik van de informatie en diensten op onze website is geheel uw eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige acties die u onderneemt op basis van de informatie die u op onze website vindt.

Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacypraktijken van deze externe websites. Het volgen van deze links is uw eigen verantwoordelijkheid.

Wijzigingen in de dienstverlening

DokterWP behoudt zich het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in de aangeboden diensten, prijzen en beleidslijnen zonder voorafgaande kennisgeving.

Juridisch advies

DokterWP biedt geen juridisch advies en dient niet als vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde jurist voor juridische kwesties.

Contact met ons opnemen

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons opĀ