Restaurant La Pappa Mallorca

Authentieke Italiaanse Keuken in Cala D’Or

Bij La Pappa brengen zij het hart van Italië naar de kust van Cala D’Or. Het nieuwe Italiaanse restaurant is toegewijd aan het serveren van de beste Italiaanse gerechten, bereid met passie en traditie. Zodra je hun deuren binnenstapt, word je meegenomen naar de diverse regio’s van Italië, waar de geur van verse pasta en pizza de lucht vult.

Huisgemaakte Pasta en Pizza

Het hart van hun menu is de huisgemaakte pasta en pizza. Bij La Pappa geloven ze in authenticiteit en kwaliteit, daarom maken ze elke dag hun heerlijke verse pasta zelf. Hun pastagerechten zijn een ware liefdesarbeid, waarbij rijke, hartige sauzen worden gecombineerd met perfect getextureerde pastanoedels, wat zorgt voor een ongeëvenaarde smaakervaring.

Hun pizza’s zijn net zo bijzonder. Ze worden gebakken in een traditionele pizzaoven, wat zorgt voor die knapperige, taaie korst die echte Napolitaanse pizza kenmerkt. Elke pizza is belegd met de beste ingrediënten, van romige mozzarella en tomatensaus tot verse basilicum en een scala aan kwalitatieve toppings. Of je nu zin hebt in een klassieke Margherita of iets avontuurlijkers, hun pizza’s zullen je smaakpapillen zeker verrassen.

dokterWP is trots op het ontwerp en de realisatie van de website van La Pappa Mallorca, waar de authentieke Italiaanse keuken centraal staat.

Opdracht: Website ontwerp, bouw & onderhoud
Ontworpen door: dokterWP